Osteopatia

Al nostre centre especialitzat en osteopatia en Caldes de Montbui, veiem el cos com un tot on és important que ossos, músculs i lligaments treballin junts. Gràcies aquesta teràpia manual estimulem la capacitat d’autoregulació del cos mitjançant la mobilització dels diferents teixits del cos i podem tractar moltes disfuncions. 

 

QUÉ ES L'OSTEOPATIA?

L’osteopatia és un procediment terapèutic que consisteix en l’aplicació de massatges, estiraments i altres tècniques manuals per restablir les funcions naturals del cos. El professional que exerceix aquesta disciplina de la medicina es diu osteopata. Al nostre centre compten amb osteopates registrats al “Consejo General de Osteopatía” amb gran experiència que t’ajudaran a millorar la teva salut i el teu benestar.

QUINES MALALTIES O AFECCIONS TRACTEM AMB L'OSTEOPATIA

El tractament d’osteopatia té moltes aplicacions i beneficis sobre el cos i la ment. Entre d’elles destaquen:

  • Mal de músculs, articulacions i ossos: L’osteopatia permet tractar dolors de cervicals, lumbars, còccix, hernias o protusions discals, i tot tipus de malestar a les articulacions del cos, entre d’altres.
  • Millora del sistema digestiu: Es poden tractar casos de gastritis, hèrnia de hiat, restrenyiment i determinats trastorns de l’intestí.
  • Problemes respiratoris i al·lèrgies: És possible millorar malalties respiratòries com la sinusitis, rinitis o certs símptomes provocats per les al·lèrgies.
  • Tensions i problemes tempor-mandibular: És de gran ajuda a l’hora de tractar problemes de oclusals a la boca i casos de bruxisme (grinyolament de les dents).
  • Malalties o afeccions de la dona: El tractament d’osteopatia pot ajudar a regular la menstruació i millorar el problemes d’incontinència en dones.
  • Afeccions i malestar en nadons Aquesta teràpia permet reduir els còlics del lactant, així com tractar patologies provocades pel patiment fetal durant el part.

COM SÓN LES SESSIONS DE OSTEOPATIA?

Les sessions d’osteopatia al nostre centre són completes i personalitzades per a cada pacient, ja que cada cas és diferent i únic. 

  • Tractament enfocat en tècniques terapèutiques manuals.
  • Diagnòstic diferencial i exploració completa.
  • Sessions de 60 minuts. 

ON ES TROBA EL NOSTRE CENTRE D'OSTEOPATIA A CALDES DE MONTBUI

El nostre centre d’osteopatia a Caldes de Montbui està situat al centre del municipi. El trobaràs fàcilment, ja que el carrer creua amb La Rambla, el carrer principal on hi ha tots els comerços. Hi som al número 2 del Carrer de George Lawrence Davis. Vine a veure’ns!

 

Ir al contenido