Fisioestètica amb Dermapen

  • Home
  • Fisioestètica amb Dermapen
about
about

Es tracta d’un aparell electrònic amb forma de llapis, àmpliament utilitzat al món de la fisioestètica per recuperar l’elasticitat del teixit muscular, una millor tonificació en parts com l’abdomen o les cuixes, o corregir cicatrius, entre d’altres usos. En el nostre centre situat a Caldes de Montbui, podràs gaudir de tots el beneficis del Dermapen amb personal altament qualificat.

¿QUÉ ÉS EL DERMAPEN O LLAPIS DERMAL?

El Dermapen o llapis dermal és un dispositiu que té un capçal format per microagulles fetes amb titani i extremadament fines, esterilitzades i intercanviables. Amb aquestes agulles es realitzen microperforacions en la pell que facilitan la penetració dels principis actius com el col·làgen o l’àcid hialurònic.

¿PER QUÈ SERVEIX EL DERMAPEN?

El Dermapen té molts usos i beneficis per la pell. En el centre l’utilitzem bastant per treballar la zona abdominal, quan aquest presenta la pell amb una falta d’elasticitat del teixit muscular o en casos de distensió abdominal. Aquest llapis elèctric es passa per la zona, de forma que ajuda a absorvir els productes biològics responsables de retensar el teixit abdominal fins a capes dèrmiques més profundes.

Normalment l’ho utilitzem en casos de post-part, post intervencions quirúrgiques abdominals per millorar l’aspecte de les cicatrius i les estries, per una pell més tersa després de la pèrdua o guany de pes important, entre d’altres.

¿EL TRACTAMENT DE DERMAPEN FA MAL?

No, es pràcticament un tractament indolor. Es treballa a nivel de l’epidermis que és la part més superficial de la pell, mitjançant micropuncions que es toleren molt bé. A més, la pell és regenera molt ràpid gràcies a l’activació de la circulació de la sang i la estimulació del col·lagen.

Si vols més informació o demanar la teva cita, no dubtis en trucar-nos al telèfon 635 848 909. ¡T’esperem!

Ir al contenido