Fisioteràpia

FISIOTERÀPIA EN CALDES DE MONTBUI

Al nostre centre de fisioteràpia en Caldes de Montbui, cuidem de la teva salut amb tractaments multidiciplinars. El nostre objectiu és la millora i el benestar dels nostres pacients combinant la teràpia manual amb la última tecnología en diagnòstic. A les nostres sessions de fisioteràpia t’oferim un tracte proper i tractaments personalitzats. 

 

about
about

QUÉ ES LA FISIOTERÀPIA?

Moltes persones relacionen la fisioteràpia únicament amb massatges, però és molt més que això. La fisioteràpia és una especialitat de la medicina que potència i estimula la recuperació musculoesquelètica del pacient. El seu objectiu és el diagnòstic, prevenció i tractament de les malalties i lesions a nivel muscular i ossi. Gràcies a la fisioteràpia és possible recuperar i mantenir l’autonomia del pacient i millorar la seva qualitat de vida. 

CENTRE DE TERÀPIES MANUALS

El nostre centre de teràpia manual està especialitzat en tractaments de rehabilitació, fisioteràpia esportiva, traumatològica, pediàtrica i sòl pèlvic. 

Disposem de totes les eines necessàries per ajudar als nostres pacients en totes les etapes de la seva vida, ja siguin joves o gent gran. Dolor d’esquena, contractures, esquinços, bursitis, malalties causades per accidents, traumatismes, lesions esportives, preparació i recuperació del sòl pèlvic en dones, i un llarg etcetera. 

La nostra tasca no és només posar final al dolor, sino trobar la causa o disfunció. La identificació del problema permet que el pacient sigui conscient de que està provocant aquest malestar. És llavors quan, com a fisioterapeutes, podem proporcionar consells i mostrar exercicis i estiraments, o hàbits saludables a la persona per millorar el seu benestar dia a dia. 

També oferim tècniques de fisioteràpia com la punció seca, el drenatge limfàtic o el massatge terapèutic. O fins i tot, tractament amb diatermia basat en corrents elèctriques -, destinat a la cura de lesions en tendons, teixits musculars, cicatrius o inflamacions. 

 

ELS NOSTRES SERVEIS DE FISIOTERÀPIA

El nostre centre de teràpia manual a Caldes disposa d’un equip de fisioterapeutes col·legiats i especialitzats en diverses disciplines, per poder tractar persones de totes les edats. Aquestes són les nostres especialitats: 

  • Rehabilitació i traumatologia: Tractaments de rehabilitació i recuperació d’accidents, lesions musculoesquelètiques, cirurgies o malalties diverses.
  • Fisioteràpia esportiva: Som experts en el tractament personalitzat de lesions esportives tant d’aficionats com professionals.
  • Fisioteràpia pediàtrica: Ajudem a nadons i nens a alliberar tensions i bloquejos, a millorar la mobilitat, així com tractar problemes respiratoris.
  • Fisioteràpia de sòl pelvià: Preparem el sòl pelvià durant l'embaràs, eliminen les molèsties com contractures provocades pel post part i tracten l’incontinència.

LES NOSTRES SESSIONS DE FISIOTERÀPIA

Les nostres sessions són molt completes i personalitzades per a cada pacient, ja que cadascú té un cas molt diferent. 

  • Tractament enfocat en tècniques terapèutiques manuals.
  • Sessions de 60 minuts. 
  • Aparells tecnològics pel diagnòstic i el tractament de lesions. 

ON ES TROBA EL NOSTRE CENTRE DE FISIOTERÀPIA EN CALDES DE MONTBUI ?

Trobar el nostre centre de fisioteràpia a Caldes serà fàcil, ja que està ubicat en el centre del poble. Exactament al número 2 del Carrer de George Lawrence Davis, que justament creua La Rambla. 

 

Ir al contenido