Ecografia musculoesquelètica

  • Home
  • Ecografia musculoesquelètica

L’ecograf és un dispositiu electrònic i una eina molt útil a la fisioteràpia per a un adequat diagnòstic de lesions, oferint imatges de l’estat de l’estructura i la funció del múscul, el tendó, el lligament i el nervi. Al nostre centre disposem de servei d’ecografia musculoesquelètica amb la finalitat d’oferir una millor avaluació i un tractament més efectiu i ràpid al moment, per a una adequada rehabilitació dels nostres pacients. 

PERQUÈ SERVEIX L'ECOGRAFIA EN FISIOTERÀPIA

L’ecografia permet detectar detectar la localització de la inflamació, l’acumulació de líquid sinovial, l’estat dels tendons, les possibles ruptures musculars, els hematomes, els lligaments o el cortical òssi. A diferència de la ressonància magnètica, l’ús de l’ecograf fa possible fer un estudi en temps real i d’una forma dinàmica. A més, resulta més econòmic. 

Aquesta eina complementària a les nostres teràpies també permet un millor diagnòstic en el tractament de la fisioteràpia deportiva, així com l’evolució d’una lesió en distintes sessions durant el procès de rehabilitación en el nostre centre. 

COM ES FA?

L’ecograf disposa d’una sonda que emet un ultrasò. Aquestes ones sonores travessen els diversos teixits del cos, rebotant a la sonda de nou, i proporcionant així unes imatges de l’estructura musculoesquelètica. Aquestes imatges poden visualitzar-se mitjançant un monitor en temps real. 

L’ecografia no remplaça en cap moment la tradicional exploració física que fa el especialista en fisioteràpia, sinó que actua com una eina complementària que ens aporta dades objectives i fiables.

Si desitges un diagnòstic precís i eficient, pregunta pel nostre servei d’ecografia musculoesquelètica aplicada a la fisioteràpia. En el nostre centre comptem amb la última tecnologia i les tècniques més avançades per al tractament de lesions. Això ens permet oferir estratègies terapèutiques més segures i una millor qualitat del servei destinat al pacient. Demana la teva cita!

Ir al contenido