Enforteix i tonifica el teu cos amb sessions de pilates

Realitzem pilates a Caldes de Montbui amb grups reduïts on es pot dur a terme una atenció molt personalitzada i adaptada al nivell de cada persona. Disposem de diferents grups i horaris. 

Què és el pilates i en que consisteix?

El Pilates és un conjunt d’exercicis que tenen l’objectiu d’arribar a un equilibri físic i mental. Es treballen tots els músculs del cos, els quals es reforcen i ajudem a millorar certes disfuncions físiques que poden ser la causa de dolor físic. El pilates ajuda a assolir una bona postura corporal i aporta pau mental. 

El pilates no és només recomendable per mantenir una bona condició física, sino que també per la rehabilitación física. 

Quin material cal per les classes de pilates?

Utilitzem material accessori per poder tenir molta variabilitat d’exercicis i poder adaptar la classe a cada nivell. Les classes son dinàmiques i entretingudes. Us proveïm tot el material necessari per realitzar les sessions de pilates. Només hauràs de portar una tovallola i treure’t les sabatilles esportives a l’hora d’entrenar. 

“La salud no es sólo un estado natural de nuestro cuerpo, es nuestro deber no sólo alcanzarla sino también mantenerla.” Joseph H. Pilates.

Beneficis del pilates

Practicar pilates té molts avantatges pel cos. A continuación enumerem els beneficis principals que aporta aquesta práctica a curt i llarg plaç: 

  • Millora la respiració logrant una sensació de benestar i relaxació. 
  • Millora la postura corporal gràcies a l’enfortiment dels músculs de l’esquena i l’abdomen.
  • Aumenta la flexibilitat del cos gràcies a exercicis d’estirament. 
  • Millora la coordinació de tot el cos i l’estabilitat dels genolls i els malucs. 
  • Ajuda a evitar lesions a la columna vertebral.  
  • Lluita contra l’estres. 
  • El pilates s’adapta a qualsevol condició física o nivel: embaràs, alt rendiment, etc. 

Si vols informació sobre el nostres horaris i tarifes, no dubtis en posar-te en contacte amb el centre. Trobarem el grup i l’horari que millor s’adapti a les teves necessitats. ¡Vine ja a probar les nostres classes de pilates a Caldes de Montbui!