En els últims anys hi ha hagut un creixement en el món de l’esport, tant professional com aficionat. Això implica que ha d’haver-hi una correcta actuació per part del fisioterapeuta per prevenir i recuperar lesions físiques.

Per a nosaltres és molt important tenir en compte les expectatives de l’esportista per tal de que aquest, pugui rendir el més aviat i millor possible.

Entre les lesions més freqüents en la pràctica esportiva trobem la gran coneguda contractura muscular, també les sobrecàrregues, contusions, elongacions lligamentoses, ruptures o microruptures de fibres musculars, tendinopatia, esquinços…
A més a més, per completar un bon tractament hem de tenir en compte la reintroducció a l’esport després d’una lesió, la recuperació funcional i recuperació postoperatòria en cas d’haver necessitat intervenció quirúrgica.
Al nostre gimnàs realitzem exercicis individualitzats per poder recuperar-se d’una manera més ràpida i eficient fent propiocepció, estudi de la marxa, bicicleta, exercicis isomètrics, isotònics, peses…

 

fisio-esportiva